Söndag / middag / mello

Söndag i punktform


Solnedgång
När jag kom hem från jobbet i måndags var det fortfarande lite ljust och klart det såg ut att bli en fin solnedgång. Så vi tog en promenad min raring och jag. Kameran var framme såklart 🙂 Det blev en fin dimma över de snötäckta ängarna också. (Idag har snön smält bort….)

Äppelkaka
Jag bakade äppelkaka i denna veckan med en, för mig, ny äppelsort som heter Sara. Den var perfekt för ändamålet!

Middag
Igår hade jag vänner här på middag och mello. Det var mycket trevligt att träffas igen! Så glad 🙂 Låtarna i denna deltävlingen var dessutom mycket bättre än de förra veckan.


1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.