Middag med spetskål

Foto: Nilla Tankebubblor.

Detta åt vi igår. P hjälpte mig med att göra biffar/platta köttbullar i fredags. Det var blandfärs med fläsk och nötkött samt lammfärs. En tredjedel av varje. Det var persilja och fetaost också i smeten. På biffarna har jag en skiva chèvre. Salladen bestod av röd- och romansallad, ärtskott och landkrasse. små tomater, gurka, snackspaprika, rädisor, majskorn. Rödvinssås från Jensens. Tzatziki. Så hade jag en plåt med klyftor av potatis, morot och sötpotatis och en annan plåt med rostad spetskål. Spetskålen skar jag på längden i fyra delar och hällde på olivolja, örtsalt, svartpeppar, vitlök och sedan parmesan. Till efterrätt hade vi lakrits från Svart af Hälsingborg.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.