Söndag / anemon / frost

Söndag i punktform

Anemoner
Denna fina bukett fixade brorsan till mamma igår. Jättefin! Vita anemoner och vita papegojtulpaner och franstulpaner, gräs och nejlikor med mera.

Helgen
Promenad med mamma på stan på dagen igår och på kvällen med min vän. Vi lyssnade på när hennes dotter spelade och sjöng sina egna låtar. Kul! Idag har vi besökt svärisarna och träffat släktingar. Jag hade min nya blus från Lindex på mig.

Träning
Jag var på ett 45-minuters pass med styrka, kondition och balans i onsdags och så blev det träning med skivstång och Body Balance idag. Två pass i veckan varav ett dubbelpass är precis vad jag orkar med just nu. Jag ökar när det blir vår 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.