Söndag / shopping / lakrits

Söndag i punktform

Lakrits
Jag hamnade i lakrits-himlen när jag smakade de här båda sorterna från Lakrids by Bülow! (Jag uttalar det förresten som lackriss.) Det blev även andra godsaker från Konfektyrfabriken i Hälsingborg och från Finsmakeriet på Åhléns. Mamma och jag hade en fin förmiddag och lunch på stan.

Ljus
Batteriljuset med den fina lågan kommer från Deluxe. Mycket fint ljus men det verkar bara finnas av och på och ingen timer. De bästa ljusen är de som lyser i några timmar och sedan släcks av sig själva för att sedan tändas igen nästa kväll. …Det verkar som om jag måste köpa till en fjärrkontroll till detta.

Eltandborste
Jag har använt eltandborste sedan 2005. Men inte en och samma, för rätt var det är tar de slut på batteri. Jag köpte en ny igår. Jag håller mig fortfarande till Braun. Min nya är vit och heter pro 3.

Novent
Det blir mer och mer advent och jul i affärerna. Jag gillar det! Första advent är ju redan den 27 november i år vilket är så tidigt som det går. Det blir så när julafton är på en lördag. Det finns julpynt i affärerna även i Sydney.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.