tandvård

tandvårdstips

Jag har visserligen redan tipsat om eltandborste, men det är ju 4 år sedan nu så det tål att upprepas! Min tandborste helter alltså Braun Oral B och den använder jag varje kväll. På morgonen använder jag en vanlig tandborste. Den bästa tandkrämen enligt mig är Zendium! Cool mint gillar jag mest. Tandtrådsbygeln Plackers twin använder jag så gott som efter varje måltid. (Jag har ett jobbigt mellanrum där det alltid brukar fastna något…) Vid behov och varje kväll använder jag också TePe mellanrumsborstar. De finns i sju olika storlekar.

Vad brukar ni använda?

6 kommentarer

  1. Jodu, jag hade hål i tänderna varje gång jag gick till tandläkaren å till slut blev jag less för jag borstade verkligen varje dag å var noga. Frågade vad jag skulle göra för att slippa betala dyra pengar för lagningar!?? Han sa att jag skulle köpa en bra eltandborste. Köpte braun oral-B för dryga 2 år sen å har inte haft hål sen dess!!! 😉 Så jag är helt klart såld på eltandborstar!! 😉
    Plackers oxå såklart. Har dom vid soffan så jag blir påmind varje dag, kör dom under kvällen när jag ändå inte gör nåt annat! 😉
    Kramen, Maria

  2. >Maria: Vad kul att läsa! Jag har inte behövt att laga några hål sedan jag gick i mellanstadiet. Hoppas att jag slipper! Man märker stor skillnad tycker jag, särskilt på insidan av tänderna, att det blir mycket blankare med eltandborste! / Nilla

  3. Jag är lyckligt lottad och har aldrig fått ett hål. jag har ingen eltandborste, men jag har ibland vart sugen på en. Förutom att borsta med tandbräm morgon och kväll använder jag tandtråd varje kväll och det vägrat jag att fuska med.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.