Söndag / landet / glasögon

Söndag i punktform


Promenad
Vi hälsade på hos svärisarna på landet igår. Tog en promenad i skogen och såg en rotvälta, en stor ek som hade blåst omkull. Vi åt svärmors goda mat och hade det skönt tillsammans.

Glasögon
Idag har jag provat ut nya glasögonbågar. Jag hade några att välja mellan och tror att jag har bestämt mig. Jag passar bäst i varma färger. Synundersökningen är i nästnästa vecka.

Träning
Jag var på gymmet och styrketränade i tisdags. P och jag körde tillsammans, överkropp. Annars blir det mest gruppträning för min del.

Kontroll
Jag blev invinkad på en poliskontroll i torsdags. Jag fick blåsa, alkoholutandningsprov, och visa mitt körkort. Det gick galant! Inte så nervöst nu som jag jag var 18 och fick motorstopp på väg därifrån 🙂

2 kommentarer

  1. Härligt med en promenad. Jag skulle också behöva göra en synundersökning men jag skjuter upp det. Det är flera år sedan som jag fastnade i en poliskontroll. Jag blev så nervös….. Konstigt det där att man blir så nervös fast man vet att man inte gjort något fel.

    1. Jag har haft glasögon i fem år nu (och innan det läsglasögon i ca fem år) och har vant mig vid hur jag ser ut. Tycker t o m att det är lite kul att välja bågar.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.