Söndag / frotté / glass

Söndag i punktform


Syren
Denna vita är en ungersk syren som heter Holger. Vi planterade den 2010. Den är i en alldeles lagom storlek nu, tolv år senare.

Student
Dottern och jag var hos Mia i fredags, hennes äldsta son tog studenten. Det var en trevlig tillställning med hamburgare i trädgården!

Glass
Jag köpte en, för mig, ny glass i veckan. 3vänners glass. Hallon och vit choklad var jättegod! Jag ser fram emot att prova fler smaker. Glassen görs i Finland och de är noga med råvarorna och innehållet.

Sushi
Sotad lax åt dottern och jag när vi lunchade på stan med mormor. Det var en fin men lite väl blåsig dag. På kvällen var jag hemma och tittade på Bridgerton på Netflix.

Frotté
Det var dags att köpa en ny badhandduk. Min har blivit så sliten, jag använder samma hela tiden. Den är 80 cm, men jag hittar inte några som har det måttet längre. Det finns bara 70 eller 90 eller 100 cm på bredden. Jag köpte en 70 cm’s från Mille Notti nu, men 650 gr/m2 är för tjockt tycker jag… Jag borde köpt en ny från Gripsholm.


Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.