Fem en fredag / bäst

bild: jenngietzen.
 1. Vilken har varit din bästa semester?
  Första båtsemestern med familjen 1986. Vi fyra i familjen på ostkusten och allt med båtlivet var så nytt och spännande! Det var en härlig semester 1991 också för mig med Stockholmsresa och en båtresa till Gotland. År 2000 var min man och jag på bröllopsresa i Grekland. Och året 2017 var ett riktigt tur-år med hela två resor till Mallorca och till Rhodos.
 2. Vilken tycker du är den bästa månaden?
  Den bästa månaden på året är maj med syrendoft! Det är ljust både att köra till och från jobbet. Juni, juli och augusti är också bra.
 3. Vad är nummer 1 i ditt liv?
  Att ta hand om mig själv, min man och våra barn.
 4. När tävlade du senast, och i vad?
  Jag har inte tävlat i något, jag kommer inte på något. Men om jag hamnar i ett lag i något tävlingssammanhang på till exempel fest, så ger jag järnet! Femkamp på jobbfest eller minigolf, musikquiz eller liknande tycker jag är roligt.
 5. Vad är det bästa med livet just nu?
  Det är ju den finaste tiden på året just nu. Så jag försöker att njuta så mycket som möjligt av att vara utomhus och att träffa vänner.

  Jag gjorde som Smile och Hanna och svarade på fem frågor.

1 kommentar

 1. Kul att du hängde på fem en fredag. Du verkar ha haft riktigt bra semestrar. Gotland är fint, för oss blir det ett besök i sommar med. Kan inte låta bli liksom.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.