Söndag / muffins / utekväll

Söndag i punktform


Promenad
Det kom regn i torsdags kväll. Annars skiner solen mest hela tiden. Idag gick vi på promenad, dottern och jag. Var nere vid sjön och gick förbi hästhagen.

Muffins
I lördags morse bakade jag Blåbärsmuffins med crumble. Dotterns favoriter sedan 2008. Sedan åkte jag och barnen och bjöd min mamma och även min brorsa, som var där, på muffins.

Myror
Ett vårtecken som inte var så kul. Det kryper in myror nere i tvättstugan. Det har hänt förr denna tiden på året, vi har fortfarande inte kunna hålla dem ute. Men det är vanliga små svartmyror och de är inte så många. Ska fixa myrdosor.

Utekväll
Det var längesedan jag var ute på någon pub! Igår var vi ute min man och jag med hans jobbarkompisar på pub, restaurang och sedan ytterligare en pub. Det skulle man kunna kalla för en utekväll 🙂 (även om vi åkte hem redan vid halv elva.) Det var roligt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.