Melodifestivalen 2022 finalen

Cornelia Jakobs.

Här är startordningen:
Klara Hammarström – ”Run To the Hills”
Theoz – ”Som du vill”
Anna Bergendahl – “Higher Power”
John Lundvik – ”Änglavakt”
Tone Sekelius – “My Way”
Anders Bagge – ”Bigger Than The Universe”
Robin Bengtsson – “Innocent Love”
Faith Kakembo – ”Freedom”
Liamoo – ”Bluffin”
Cornelia Jakobs – ”Hold Me Closer”
Cazzi Opeia – ”I Can’t Get Enough”
Medina – “In i dimman”

Jag gillar Klara och jag gillar hennes scenframträdande. Coola kläder och hennes dansare som blir knuffad, det är kul! Men låten är inte så bra, den känns stressig. Theo är söt och låten är bra. Annas låt är bra men inte lika bra som hennes tidigare låtar. Jag gillar inte hennes beige kläder så mycket heller. John har en jättebra sångröst! Men jag stör mig på låttexten. Den är aningen bättre på engelska dock. Hans trasiga kläder gillade jag inte. Jag gillar Tones låt men inte så mycket rösten eller scenframträdandet. Jag gillar Anders! Bra röst och bra låt och så vackra bilder på scenen.

Robins låt är helt okej. Faith har en jättebra låt, väldigt lik en annan låt tydligen. Låtskrivarna bakom Faith Kakembos låt borde skicka lite royalties till Lady Gaga och låten ”Always remember us this way”. Liam har en riktig radiohit-låt! Jag gillar! Så har vi Cornelia som jag gillar bäst! Hennes röst! Hon har allt! Cazziopeia har en bra låt. Jag gillar inte riktigt framträdandet men låten sätter sig. Medina har en bra låt i Sverige.

Det finns tre artister i detta startfältet som redan har representerat Sverige i Eurovision; Anna, John och Robin. Har någon av dem en tillräckligt bra låt för att få göra det igen? Nej jag tycker att någon annan ska få den chansen. Cornelia är den jag helst vill ska vinna! Jag har satt Liam på andra plats och Anders på tredje. Det blir spännande på lördag!

Tillägg 12/3: 1. Cornelia. 2. Bagge 3. Medina 4. Liam. Folket hade Bagge som vinnare, Cornelia på andra plats. Sedan Medina och Klara på delad tredjeplats. Juryn gillade Cornelia bäst. Cornelia blev också den totala vinnaren! Jag är nöjd. Det blir bra till Eurovision.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.