Söndag / vecka 1 / promenader

Söndag i punktform


Promenader
I torsdags var vi hos barnens farmor och farfar. Alla 6 gick tillsammans på en promenad i solskenet. Det var första gången vi såg solen i år! Igår var jag och dottern på en promenad när det snöade. Det var fint det med.

Gymmet
Jag var på ett dubbelpass förra söndagen och idag är det dags igen. Igår var jag på ett pass Les Mills Core som jag gillar. De andra i familjen är på gymmet och jag är med dem ibland. Men jag gillar gruppträning bättre! (Eller rättare sagt så är dottern med mig på en hel del pass. Sonen tränar i skolan och kom med till gymmet på jullovet.) Men ska inte förta sig så här i början på året.

Soffan
En hel del tid har tillbringats i tv-soffan också. Jag tittar på Sex and the city, alla avsnitten från början. och på torsdagarna är det …and just like that.

Jobbet
Det var skönt att året började med en tredagarsvecka. Redan imorgon börjar allvaret igen. Vintern och de slitiga oxveckorna… Typ bara 95 dagar kvar till påsken 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.