want need wear read

want
 
Want: Badlakan och handdukar i ekologisk bomull från Høie. Papper från Ellos.
Need: Handtvål cloudberry från c/o Gerd.
Wear: Träningskläder från Röhnisch.
Read: Hälsogåtan Evolution, forskning och 48 konkreta råd av Anders Wallensten. ”Hur ska man leva för att hålla sig så frisk som möjligt? Att vi kan påverka vår hälsa genom vår livsstil är inget nytt, men det finns olika bud om det bästa sättet.” Vår kropp skiljer sig inte från en jägare-samlare som levde för hundra tusen år sedan men vår tillvaro är väsensskild. Hur påverkar det oss att ha en kropp som är skapt för andra påfrestningar än i dag och hur kan vi dra nytta av kunskap om vårt förflutna?” Det låter som en spännande bok.


Dagens låt: JP Cooper – Little bit of love

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.