Söndag / saffransbullar / Lucia

sondag

bullar
Saffransbullar
Jag bakade 32 saffransbullar igår! Det är mina favoriter. Det krävs att man har allt man behöver hemma och en ledig lördag förmiddag för att det ska kunna bli av.

Kimono
Jag köpte en blå mönstrad kimono på Lindex. Mönster av Emma von Brömssen.

Lax
Jag provade ett nytt recept igår. Toskansk lax med spenat och vitlök. Alla gillade.
Min bästa stekgryta är förresten från Fiskars all steel ugnspanna 28 cm.

Lucia
Min fina dotter tog på sig Luciakronan! Det var häromdagen när de skulle filma sitt dansnummer. Det blir ju som sagt inget uppträde utan vi får se deras danser på datorn nästa helg. Det finns lösningar 2020.

Advent
Idag har vi tänt tre ljus. Vi har även tänt änglaspelet och ätit risgrynsgröt. Jag åt min med apelsin. Just nu håller P på att baka bröd. Ikväll blir det som vanligt träning. Ny release på BodyPump. Dottern följer med mig.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.