Eurovision 2020

eurovision
 Bilder: Israel, Bulgarien, Ryssland.

Det är trist att det inte kunde bli någonting alls av Eurovision 2020 (p g a Coronaviruset). Inte ens att man kunde få se ländernas låtar på video att rösta på. Det kanske blir ett hyllningsprogram i alla fall? Hur skulle det ha gått undrar man ju… Här hittade jag de senaste oddsen för låtarna. I toppen låg: Bulgarien, Litauen, Schweiz, Island och Ryssland. Sverige på tolfte plats.

Jag tror att Eden Alene från Israel hade kommit bra till! Sverige hade säkert kommit bättre än tolv. Ben Dolic från Tyskland, The Roop från Litauen, James Newman U.K, Tom Leeb Frankrike, Tornike Georgien. Lesley Roy Irland, Arilena från Albanien. De mer udda låtarna detta året är Island och Ryssland.
Kolla in låtarna här! YouTube Esc Tony.

Tillägg 22/3:
Ja vad ska man tänka om Rysslands bidrag? Jag fick mig ett gott skratt i alla fall! 🙂

2 kommentarer

  1. Hej Nilla! Ska jag vara ärlig, så kommer jag inte att sakna eurovision i år… Jag som troget följt mellon och eurovision sen jag var liten (med några års uppehåll när jag var i tjugoårsåldern) blev så trött på det i år när jag tvingade mig igenom den svenska mellon. Snacka om att tiden stått stilla! Det var såå tråkigt. Och på tal om att tiden stått stilla, den tredje bilden du visar ovan, får mig osökt att flyttas fyrtio år tillbaka i tiden. Tror jag. För den får mig att minnas något annat bidrag, då på sjuttiotalet, som såg identiskt ut i klädval. Ehh… nej, jag tror jag gjorde slut med mello och eurovision i år. Tror jag behöver en paus. Fast det kan jag i och för sig ha glömt när det är dags igen om ett år… Brukar vara tradition. Att jag gör slut och sen tittar jag ändå. 😀 Kram på dig och var rädd om dig! Och de dina.

  2. Just i år blir det väldigt speciellt…
    Jag tittar för att jag gillar musik och att höra nya låtar. Det finns en hel del fina i år.
    Men Ryssland? Jag vet inte vad de tänker men det är väl en parodi? Kolla in dansaren till vänster i slutet av videon. Vad jag skrattade! 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.