Söndag / promenader i solsken

sondag

sondag
Promenader
Jag tog med mig dottern på en skogspromenad igår. Det var soligt men lite blåsigt. Dikena var välfyllda med vatten. Vi hade det skönt! Idag följde raringen med mig på en lite kortare promenad. Man får passa på när det är solsken och helg samtdigt! Hålla humöret uppe.

Handlat
Jag var och köpte mat till mina föräldrar igår. Det var ont om havregryn men jag hittade i alla fall allt som de ville ha. De har det bra i sin nya lägenhet och sysselsätter sig med att packa upp och att ta promenader.

Vänner
En trevlig kväll igår! Vi blev tre stycken som träffades och firade en vän som fyller år. Samtalsämnet var givet, men efter allt Corona-snack kunde vi prata om lite annat också, tack å lov. 🙂 Sonen hade också en trevlig helg när han sov över med en kompis.

Träning
Mitt lilla träningsställe håller öppet som vanligt. Vi sprayar våra mattor och redskap och tvättar händerna extra och håller avstånd. Så länge man är helt frisk får man komma. Man tränar ju inte med feber och hosta.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.