Söndag / markis / massage

sondag
blommor
Buketten
Jag har njutit av denna fina buketten hela helgen! Och den är fortfarande fin. Så den får var med på bild en gång till 🙂

Markis
Västerut har vi vår altan samt fönstret till sonens rum. Denna helgen har vi bytt ut markisen där. Från en röd manuell till en grå automatisk.

Golvfläkt
Det fanns bra golvfläktar på Clas Ohlsons, så vi köpte en till altanen. Den vi hade får stå i lekrummet. Sedan ville dottern ha en på sitt rum också. Så nu har vi plötsligt tre stycken.

Tomater
Vi brukar ju odla tomater. Det doftar så gott! I år är den bara en kruka, i den har vi har tomater och basilika. Det blommar just nu och vi får se va det blir av det. Egenodlat är godast. På sista bilden syns vår rosenginst.

Balans
Dottern följde med mig på Body Balance denna veckan. Det är så bra pass med både tai chi, yoga och pilates. Hon gillar att komma med och speciellt nu när hennes dans-termin är slut. Och för mig gäller det att hålla igång med något när man har ett stillasittade jobb.

Massage
Jag var på massage hos en tjej som är duktig på det hon gör. Hittar rätt ställen att fokusera på och kommer med kloka råd. Denna veckan var det tur att jag hade en tid inbokad för jag behövde det verkligen. Jag har ont i vänster sida och ländrygg. Övergående forhoppningsvis.

Helgen
Så skönt att helgen inte är slut ännu även om det är söndag! Jag har tagit ledigt imorgon och på tisdag är det Nationaldagen.

sondag

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.