Bruten arm / operation / ny resa

arm
 
Här är sonens vänstra underarm, före och efter operationen.
Det som är vitt på bilden är då metallpinnar som är inuti skelettet. De fick även öppna upp huden mitt för brottet för att få allting på rätt plats. Så under gipset har han stygn. (Nej inte stygn, det var tejp)  De ska tas bort i nästa vecka och då byter de till ett annat gips.

Jag var hos honom på uppvaket igår kväll. En massa sladdar och slangar.. Jobbigt. Han vaknade till lite och hade ont och grät och fick smärtlindring. P stannade med honom på natten. Idag på morgon var det efter-röntgen och koll. Sedan fick han åka hem. Idag har han mått ganska så bra. Han ska vara hos farmor och farfar några dagar nu.

 
Sedan blir det bio-besök och andra lugna aktiviteter i sommar. Jag ska försöka komma iväg på någon liten utflykt med bara dottern också. Hon hade verkligen sett fram emot denna resan! Det hade vi alla såklart.
Vi har bokat om vår resa till nästa sommar istället! Yey! Plus att vi även har bokat in en kortade höstlovsresa detta året! Så nu börjar vi om igen med en ny nedräkning 🙂 Tack för era hälsningar!


Dagens låt: JA – Another day tomorrow

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.