Söndag / bruten arm och ambulans

sondag
gipset
Gipsad
Här har vi en nedstämd liten kille som väntar på besked om operation. Och som deppar över att resan han sett fram emot nog tyvärr inte blir av.

Öland
Barnen har bott på camping med farmor och farfar i deras husvagn denna veckan. De har haft det fint. Vi kom och hälsade på dem i fredags. Efter vi hade ätit gick lilleman iväg själv till hoppkudden.

Ambulans
Min lille pojke som är 12 år bröt vänsterarmen i fredags kväll. Det var hemskt! Båda benen i underarmen var helt av och armen stod i en otäck vinkel, ca 45 grader uppåt. Den synen gjorde honom så rädd och blek och illamående. Han kräktes flera gånger. Huden var hel, inga sår eller märken. Ambulansen var snabbt på plats och hans fick lustgas och smärtlindring. Det gick fort med blåljus in till akuten.

Operation
P var med honom i ambulansen. Han röntgades och fick gips. De skulle ha opererat honom men hade inte tid, så mycket att göra den kvällen. Allting tog tid, de var inte tillbaka förrän fyra på natten. Det känns så jobbigt att inte veta. Fasta inför att bli sövd och så blir det inte av och så all denna väntan. Söndag kväll är det meningen att operationen ske, vad vi vet just nu då.

Resan
Vi hade bokat en resa, sedan ett år tillbaka. Två veckor på Mallorca bara vi fyra i familjen! Det skulle bli så skönt! Det var helt enkelt för bra för att vara sant…
Jag får väl vänta då, med att inviga min nya resväska.
Fy vilken hemsk helg! Sömnlös natt och många tårar. Tills idag har vi fått sova ut hemma i alla fall. Och nu är det bara till att vänta och se hur allting går.

sondag

5 kommentarer

  1. Håller tummarna för din son och att han repar sig snabbt. Ledsen att höra att sjukvården är så överbelagd att man måste låta ett barn vänta så många timmar på en operation vid benbrott. Det låter hemskt i mina öron!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.