Söndag / tvättmaskin / barndop

söndag
tvättmaskin
Tvättmaskin
Jag invigde vår nya tvättmaskin i onsdags. Den förra gick sönder efter bara nio år. Någonting med urpumpningen som inte var någon mening att laga tyvärr. Men jag trivs med Siemens ändå så det fick bli det igen. Under tvättmaskinens fötter har vi satt vibrationsdämpare, verkligen effektiva.

Frost
Det har varit kalla nätter och mornar i denna veckan. Minusgrader och första frosten. Knappt har det blivit höst förrän frosten kommer i år. Den kommande veckan ser det inte ut att bli lika kallt. Hösten har förresten kommit till hela Sverige nu, utom sydvästra Skåne.

Vänner
I måndags hade jag en trevlig kväll tillsammans med två kompisar. Vi var ute och åt och pratade tonårsminnen. Samt uppdaterade oss på varandras nutid. Denna veckan har jag också varit ute på en mysig lunch med min mamma och svägerska.

Barndop
Vi var på barndop igår. Det var Ps kusinbarn. Barnen andra syssling i år som döps. Hon fick en sångbok med CD-skiva till och en mjuk nalle. Likadant som förra sysslingen, fast en annan bok med CD och en annan nallebjörn.
Vi fick också träffa Ps systerdotter igen. Vi var barnvakt åt henne i fredags och så sågs vi på dopet. De är ju härliga när de är runt åtta månader!

Tjejfest
Dottern har haft fullt upp denna helgen. Efter dopet var det iväg till nästa kalas hos en kompis som gått i hennes klass tidigare. Hon har flyttat och bytt skolan, men det är inte så långt borta och det är kul att de håller kontakten med varandra. Ikväll är hon också ivåg och ska sova över hos en klasskompis, de är fyra tjejer som ska sova. Det är studiedag imorgon.

söndag
 

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.