Moodboard september 2013

moodboard
 Bilder: Emma Persson Lagerberg blogg, Skeppsholmen fastighetsmäkleri,
Annaleena, Lakewood beds and living.

Åhléns magazine med fina heminredningsbilder stylade av Emma Persson Lagerberg och fotograferade av Petra Bindel. Ett väldigt snyggt resultat. På bilden syns korgen i vitlaserad bambu. Se även Lotta Agatons inredningstips för att skapa en vacker vardag på Åhléns.

Fårskinn och nu speciellt långhåriga islandsfår är jättefint! Bilden är från Skeppsholmens fastihetsmäkleri och på sängen ligger ett fint fårskinn. Sedan tycker jag också att det ser ut som den snygga lampan TAB från Flos och byrån Snö från Asplund där. Fina fårskinn också hos Vintagepiken. Jennifer med bloggen A merry mishap har också något långhårigt där i soffan bakom betongdiamanten.

Diamanter som till exempel Jennifers i betong. Eller betongdiamanterna från Bloomingville. På bilden ser ni Annaleenas fina i metall. Artilleriet har en fin diamantformad glasvas. Sedan har vi ju Diamond lights av Eric Therner och så vidare. Maria Husligheter har också spanat in diamanter.

Metallfärgat ser vi mycket av nu, speciellt koppar och mässing. Hamrat, buckligt, bubbligt mönster på t ex ljuslyktor och skålar känns också som något man ser nu. Jag hittade dessa på Lakewood living; Broken ljuslykta finns i tre olika färger. Svartlackad utsida med blank lite hamrad insida. Röd, koppar eller silver.

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.