majblandning

collage

collage
1. Blå blommig väska från Ceannis. 2. Väska Sophie in very berry paisley
Vera Bradley
. 3. Prickig klänning i 50-tals stil Lindex. 4. Turkos top med flamingo H&M. 5. Mönstrad blus H&M. 6. Bomullsshorts ljusorange H&M. 7. Plantpåse med luktärt The Pocket Garden Bluebox. 8. Vitglaserade keramikkrukor Tine K finns på Blackballoon. 9. Ormskinnsmönstrade byxor på Lindex. 10. Flaggväska i bomullskanvas weekend bag Balmoral Newport Collection Frapp. 11. Giacomo handdukar från Missoni finns på Länna Möbler. 12. Studs B.Belt Tintinstyle.


Dagens låt: Frida Amundsen – Closer

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.