Ett foto om dagen 5-8 maj

photo a day
5. I lördags hade jag på en ny mintgrön tröja från Lindex. Under den ett långt linne i samma färg från Gina tricot. Byxorna kommer från Esprit. Vi var några tjejer som hade träff på kvällen. Vi hade en musiklek där man skulle gissa tv-serien efter att ha hört introt, bland annat.

6. Mina barn får mig att le! Ja inte alltid förstås, men väldigt ofta.

7. Trädäck är en favorit hos mig! Jag gillar trädäck, altaner och uteplatser. Vi har det inte så stort, jag önskar att vi hade mera trä att gå på, det är så skönt. En liten plats med eftermiddagssol har vi i alla fall.

8. Min himmel är inte helt molnfri…
Detta var min andra omgång av Photo a day challenge.
Ytterligare fyra nytagna bilder kommer här på lördag den 12/5


Dagens låt: Miko MissionHow old are you (italodisco från 1984)
Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.