En tuff dag…

thankful
Bild: https://weheartit.com/

I morgon är det den fjärde torsdagen i november och Thanksgiving.
Även om det är tuff och svårt så finns det alltid någonting att vara tacksam för. Jag är tacksam för min snälla man och min familj som hjälper mig.

Jag är tacksam för att jag har ett jobb som jag trivs med. Har man varit arbetslös någon gång så är man väldigt tacksam för att ha ett jobb. Trivs man dessutom på sitt jobb är man extra tacksam. Det är tufft att behöva ha den där känslan av att man inte är behövd någonstans. Det är kämpigt för både ekonomin och för självkänslan. Just nu funderar jag på hur 2012 kommer att bli. Kommer ljuset tillbaka? Kommer jag att ha ett jobb som jag trivs med? …Just nu vet jag inte det. Just nu vet vi inte det, två av mina jobbarkompisar och jag.

…det ordnar sig, det gör det alltid,
jo, det löser sig, så brukar allt bli,
det kommer fixa sig till slut,
det är inget tvivel om, fast nu känns skiten sur,
och flera mil ifrån, det ordnar sig.
Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

2 kommentarer

  1. Bra slogan – det ordnar sig. Det gör det inte alltid av sig själv man får hjälpa till och skjuta på.
    Jobb är viktigt. Jag har aldrig varit arbetslös men fick gå i förtidspension på grund av hälsan. Det tog tid innan jag kunde vänja mig vid att inte ha rutiner, arbetskamrater och att komma hem.
    Ha det bra och du ska se att det blir ett bra 2012.
    Kram Viola

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.