Allt för Sverige

svt
”Tio färgstarka amerikaner från olika bakgrunder kommer till Sverige. De har en sak gemensam – sitt svenska ursprung, att de aldrig har varit i Sverige och att de när en livslång längtan att upptäcka sina rötter.” Det blir många tårar och mycket skratt när de tävlar mot varandra i svenska seder och bruk. Första pris är ett släktkalas med den efterlängtade, okända, svenska släkten.”

Tittar ni på Allt för Sverige? Jättebra tycker jag! Det spelades in när det var sommar. Anders Lundin är programledare. Alla som är med är så coola. Guy, med sina klockrena kommentarer är min favorit! Det är på söndagar 20.00. Har ni missat det så går det fortfarade att titta ikapp på SVT Play.

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.