Trolltyg i Tomteskogen

dvd
Bild: https://cdon.se/film/trolltyg_i_tomteskogen-743875

Trolltyg i Tomteskogen från 1980 handlar om skogstomten Tor som vid 101 års ålder skall gifta sig. Bruden, en blondin vid namn Lisa, skall komma med sina föräldrar till skogen. Onkel Kostja har rest ända från Sibirien för att få vara med på bröllopet. I tomteskogen bor det också troll som retar sig på att tomtarna släpper ut de djur som har fastnat i trollens fällor”… …

Jag tyckte att denna filmen var jätterolig och mysig när jag var liten!
Undrar om barnen kommer att gilla den lika mycket?

6 kommentarer

  1. jag minns faktiskt inte denna men många i min generation pratar om den. Kanske vore ngt för mina barn, årets julkalender verkar vara för större barn (i vanlig ordning)
    /Ylva

  2. >Saltis: Den kommer på DVD idag! (Följ länkarna så ser du) Vi har inte köpt den ännu men den kommer säkert att finnas i affärerna, eller på nätet.

  3. Svaret på min fråga blir nog dessvärre Nej, barnen gillar den inte lika mycket som jag gjorde i den åldern. De är helt enkelt, som barn av idag, bortskämda med bra tecknad och animerad film. 😉 / Nilla

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.