handkräm

handkräm
Barnens Rapsodine är ekologiska och oparfymerade produkter av hög kvalitet som är hälsosamma för såväl barnen som för vår jord. Barnens Rapsodine tillverkas av genomgående ekologiska, vegetabiliska råvaror och svensk ekologisk rapsolja. Barnens Rapsodine är svensktillverkat och prisvärt. Produkterna innehåller inga färgämnen, parfym, parabener och SLS (Sodium Lauryleth Sulfat) och är ej testade på djur.

Dermanord Hand Cream Beautiful har en doft av citrus och kardemumma. Den innehåller Titandioxid som ger solfilter och C-vitamin för att förebygga bruna fläckar. Bivaxet i Hand Cream verkar skyddande och uppmjukande. Kombinationen av kallpressad Jojobaolja, naturlig Mjölksyra (AHA) och Sheasmör hjälper huden med fukt- och fettbalansen.”

Estelle & Thild Ecorganic Hand Cream Neroli Bergamot En ekologiskt certifierad återfuktande handkräm som skyddar och mjukgör huden. Den innehåller vårdande shea butter och närande mandelolja rik på naturliga vitaminer och fettsyror. Mild doft av neroli och bergamot. Våra ekologiskt certifierade hudvårdsprodukter är baserade på naturliga och ekologiskt odlade råvaror av allra högsta kvalitet.”

Rapsoine och Dermanord har produkter som jag gillar! Estelle & Thild har jag inte provat ännu, men är nyfiken. Någon som har testat?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.