Julsånger

Sarah
Winterland med Sarah Dawn Finer.
Denna nya skivan lyssnar jag gärna på. Jättefina låtar!

Jag börjar lyssna på julmusik omkring första advent och jag har många favoriter! En favorit just nu är Tommy Körberg och Sissel Kyrkjebø – Julen är här med text av Sölve Rydell. Tösen och jag har fått noterna. Tack pappa! Så nu försöker vi lära oss att spela den på pianot. En annan favorit är Fairytale of New York med The Pogues. White Christmas med Dean Martin och underbar. Jag älskar också Lucia– och Staffansvisor och körsång.

Det är Erica som är värdinna för fredagstema i december. Trevlig helg!
show and tell


december

4 kommentarer

  1. Julen är här älskar jag också! Vilken underbar jullåt.
    Spännande med Sarah Dawn Finers skiva. Hon har fin röst.
    Ha en fin helg!!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.