adventspynt

granriskrans
En fin granriskrans till ytterdörren. Denna hittade jag på Ica i förra veckan, så den sitter redan bredvid dörren. Jag har även min ”Ellwoodii” i en kruka vid entrén. Jag sätter nog i en ljusslinga i den till helgen, tror jag. Adventspyntet nummer ett för mig är annars elljusstakarna! De är viktigast och jag vill gärna ha kvar dem så länge som möjligt, till tjugondedag Knut.

Sedan vill jag förstås ha en adventsljusstake också med fyra levande ljus i. Finaste blomman är amaryllis. Jag gillar hyacinter också, men de är finast som små och outslagna. Julskivan för i år heter Winterland med Sarah Dawn Finer.

Publicerat den
Kategoriserat som Moodboard

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.