1 månad kvar till jul

jul

Nu är det bara en månad kvar till jul! Här kommer ett collage med blandade julsaker: Klassiskt änglaspel finns på bl a Mamsell K och Designonline. Min mormor hade ett när jag var liten. Det låter så fint! Jag var sugen på att köpa ett redan förra året men ville inte ha mässing. Nu har den tanken mognat lite och jag kan tänka mig ett. Barnen skulle nog gilla det! Speldosan Krubba som spelar Stilla Natt från Pluto produkter finns på Designonline.

I’m dreaming of a white Christmas …såklart drömmer jag om en vit jul! Just nu har vi snö och minusgrader så en vit första advent verkar det att bli. Skylten kommer från Mixin. Min favorit är ju elljusstakar, men stjärnor är också fint! Stjärna Beatrix 72 cm vit från Watt & Veke. Julens godaste klappar kommer från Åre Chokladfabrik! Maribowl röd glasskål från Iittala. Fjällnäs kuddfodral ull med brodyr design Lotta Glave Klippans Yllefabrik. Rengöringsspray med juldoft Christmas clean Maison Belle Isabella Smith finns på Ellis Corner. Muggen Nysnö är en nyhet på Ikea. Mjukt pepparkakshus från Bombadill.

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

1 kommentar

  1. Åh vilket härligt julkollage. Det är nästa så man längtar hem till Sverige… men bara nästan. Trevlig advent. Kramar från Thailand

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.