senhöst

Ellwoodii
Höghösten övergår i senhöst. Jag håller fast vid höst ännu ett tag. Jag tycker nämligen att alla årstider är lika långa.
På senhösten kommer advent och lucia och visst är december en vintermånad. Men för mig går inte gränsen den 1/12 utan en bit in i månaden, närmare bestämt vid Vintersolståndet.
Meteorologiskt är en annan sak. På denna kartan kan du se vinterns ankomst.

Vi får se hur mycket bloggat det blir under månaden som kommer. Jag ska nämligen börja på ett nytt jobb, eller ”nygammalt”. Det kommer att bli långa dagar och mycket i huvudet kan jag tro. Men blogga är ju så roligt och jag har faktiskt förberett inlägg för november ut redan…!

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

2 kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.