Bäst & Pest hemma

nillas
Hemma hos oss gillar jag det mesta. Jag gillar hur huset ser ut, fasaden, färgen. Planlösningen är bra. Vi vill ha det lite större förstås. Vi fick allt omtapetserat när vi flyttade in för 3 år sedan, utom badrummen. (så de tapeterna gillar jag inte…:-) Mina fönster och mina gröna växter är det jag gillar bäst hemma!
Det som är trist är att fläkten fungerar så dåligt. Man måste komma ihåg att stänga dörren till sovrummet när man ska laga mat, om man säger så… Spisen är inte heller särskilt kul. Spisen och ugnen har varit sönder ett par gånger också… Denna utmaningen hittade jag hos Drömmar om Gotland.
Jag ser nu att jag har blivit utmanad av Karin Ellas inspiration 🙂
Så häng på om ni är sugna på att visa vad som är bäst och pest hemma hos er.

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

5 kommentarer

  1. Härligt att du antog utmaningen! Känner igen den fläkten från före vi renoverade och jag saknar den inte.. Ha ha! Härligt grönt fönster! Ha en mysig kväll! Kram Karin

  2. det är så fint med fräscha växter och krukor! det tycker jag också väldigt mycket om hemma hos oss. men det var inte det jag valde dock.. 😛

  3. Tack för tipset om Weleda….ska prova detta! Jag är grymt beroende. Ska även anta utmaningen att lägga upp BÄST och PEST hemma.
    Planerar även att våga lägga upp hur vårt arbetsrum (skrotrum) ser ut före/efter städning. Detta ska ske innan veckan är slut, har jag lovat mig själv! =)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.