Sommartid

sommar
skärgård
Tisdagstemat denna veckan var minne.
Jag har tittat igenom många gamla foton på sista tiden. Många minnen! Mina föräldrar har scannat in diabilder/negativ till digitalt. Jätteroligt att titta på! Många roliga och fina bilder är från somrarna på ostkusten. Vi hade båt när jag var i tonåren. Jag saknar båtlivet.

"På söndag är det dags att ställa om klockorna till svensk sommartid igen Sommartid innebär att lokal tid justeras fram en timme för att bättre nyttja den ljusa delen av dygnet under sommaren. Klockan två på morgonen kommer klockan plötsligt att vara tre." smhi.se

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

8 kommentarer

  1. Härligt att vi närmar oss sommaren nu, det där såg verkligen inte dumt ut.:-) Jag har missat att tisdagstemat dykt upp, kollade i tisdags men inte sen. Ha en fortsatt skön helg!

  2. Vilken härlig skärgårsbild. Mitt ”minne” var också ett gammalt foto.

    Ja visst är det kul att digitalisera gamla bilder! Tänk förr när ”titta på grannens diabilder från senaste semestern” var ett skällsord men att titta på bildspel på nåns dator eller tv numera är helt ok 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.