Nu har jag träffat henne!

presenter
Nu har jag träffat henne, min lilla brorsdotter! Hon är verkligen en gullunge!
De tyckte mycket om presenterna. Den fina boken var ny för dem och kläderna hade de inte sedan tidigare. Vilken tur! Idag har jag köpt en liten present till 🙂 Jag tog fasta på det som Maria skrev i sin kommentar i inlägget nedanför "Kul att skämma bort dom små, det är ju en fasters rätt, eller hur!?" Jag var på Polarn o. Pyret och köpte ekologiska kläder i härliga färger. Jag tog en storlek som passar till sommaren.
Barnen ville också köpt presenter till sin kusin: leksaker! Mina barn har haft mycket roligt med sina stapelbara burkar. Att sätta dem i varandra i rätt ordning, bygga torn med dem, ha dem i badkaret med mera. Så det tyckte dottern att kusinen skulle få. Barnen ska få överlämna sina presenter senare, när de kommit hem. De ser fram emot det. Sonen säger -Mamma, jag älskar bebisar!

(Blogg.se har plattformsbyte i helgen.)

3 kommentarer

  1. Vilka fina presenter, kläderna var ju underbara! Kul att skämma bort små sötnosar.

    Trevlig helg!
    /Carina

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.