Det som är på bilderna är Mjuk Chokladkola och det har jag kokat idag.
Det som jag nog borde ha gjort heter Marabou Fudge. Jag kokade det 2003 och receptet är lite annorlunda. Jag kanske gör det också i år, vi får se… Den var väldigt god! Man kan använda antingen mörk eller ljus choklad.
Jag har för mig att Maraboufugden var lite mildare i smaken.
Det är honung i den. Jag hade inte Marabou idag utan Fazer.
Åh vi är fler som gör godis så här på söndagseftermiddagen 😉
en sak okej
en skar sig
kolorna verkar bra!
men guuuuuh så irriterande när en blivande tryffel m grädde plötsligt skär sig, helt utanför räddningsramarna 🙁 dyrchoklad o allt!
//M
Jag hade också lite otur, det kommer i nästa inlägg 🙂
hihi ja så kan det gå, men vet du, mitt misslyckande med skuren mörkchoklad BLEV okej i slutändan ivf! De gick att rulla till fina tryfflar, och DET kommer på Ettbraliv i veckan!
//M
Det där såg hur gott ut som helst! Måste nog testa själv, trots att jag inte tänkt göra något julgodis i år! Ha det gott!