Braun Mixerstav

braun
På önskelistan: En Braun mixerstav med hackare till!
När jag skulle hacka chokladen till chokladkolan så la mixerstaven av… Vi har haft den ganska så länge vår mixerstav från Braun och jag har hackat choklad förr och nötter. Toppen! Men nu så var det slut med det… Det är hackaren jag är mest intresserad av. Själva mixerstaven som man gör puré och sånt med används inte så ofta. Vispen är bra, men jag har numera en vanlig elvisp också. (Jag såg att det fanns ishackare på någon modell och det behöver vi verkligen inte.)
Först strykjärnet och nu mixerstaven…!


Tillägg den 17/12: Gissa vad som hände! P♥ (eller var det tomten?) kom hem med en ny idag! Han vill nog att jag ska fortsätta att baka snart igen 🙂
En Philips HR1372 blev det.

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

3 kommentarer

  1. Va jobbigt när maskinerna lägger av en efter en, men nu är det säkert klart för den här gången.:-) Godiset såg iaf hur smaskigt ut som helst. Det är nästan lite farligt att besöka din blogg, jag blir ju hungrig av allt gott du visar upp.;-)

  2. Hej, jag skriver upp mig på samma lista 🙂 Min visp är med sönder och man börjar bli lite öm i armen efter all handvispning 🙂 ha det bra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.