Unik Design

unik nanso
Nu du Weronica! Gissa vad jag gjorde!

Såhär skrev Minks: "Men du, så nedringens snygg! Såg den idag o blev grymt sugen. Jag är bara lite neggig o tycker inte att jag passar i omlotter… eller klänningar i huvudtaget tyvärr."
och jag tyckte likadant; alltså att klänningen är så nedringens snygg! Men kanske att omlottklänningen kanske inte är något för mig? Men… Jag tog en chansning 😉 som gick hem. Det blev riktigt bra! Den passar mig fint! Jag trivs i den och jag trivs med Unik Design. Det gick hur bra som helst att beställa därifrån. Så nu sitter jag här med mitt första Nanso-plagg och är helnöjd. Längtar efter sommaren. Men klänningen tänkte jag börja använda redan nu på lördag. Frågan är bara Vad ska jag ha på benen?

6 kommentarer

  1. Haha! Gratulerar Nilla till inträdet i Nansos förlovade land! Jag är en riktig klänningkvinna och älskar omlotter. Där ser du – man skall alltid prova ;-)! Jag bor i Falkes svarta strumpbyxor för tillfället (finns på Twilfit). Du gör helt rätt i att njuta av klänningen redan nu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.