kom och köp! billigt billigt! äkta kopior!

Vad är det för fenomen som får normalt funtade människor att panikshoppa märkeskopior bara för att det är billigt, när de är utomlands?
och massor av t-shits med tryck på och badlakan till barnbarnen…
Som jag nämnt så är mina föräldrar i Thailand nu och hemresedagen närmar sig. Mamma ringer och frågar:
-Jag tänkte köpa ett par Foppa-tofflor till P, vad har han för storlek?
-Ehh… Nej det behöver du inte. Förresten jag vet inte om han kommer att gilla dem…
-Men de är billiga, bara 50:-. Han kan ha dem hemma. -och du, vilken färg vill du ha, tror du 38 blir bra? Jag hittade förresten ett par blå till Lillen i storlek 29. -Det kan bli lite att växa i.
-De blir nog lite väl stora till honom. Finns det gröna istället?
-Pappa har redan packat ner dem i väskan nu. -Vill du ha ett par solglasögon som det står Dior på?
-Jag har ingen aning, mamma. Köp inte för mycket sånt där nu…

Jag kan inte låta bli att le. 🙂 Vad ska jag göra med ett par solglasögon som det står Dior på? Jag köper varken äkta eller oäkta Dior annars… eller Gucci eller Armani eller Chanel eller vaddetnubrukarheta. Jag vet inte ens hur de ser ut. Hur ser Dior-glasögon ut? Jag letade upp en bild bara för skojs skull.
Söta mamma 🙂
Det ska bli intressant att se vad de kommer hem med…
(Tillägg: Jag har alltså inte pratat om Crocs med mamma. och aldrig några Dior-glasögon eller liknande. Det var nog helt enkelt så att det var något de fick syn på bara hux flux där i Thailand på någon marknad… hur tokigt som helst. *ler* P sa när ha fick höra talas om detta: -Vilken storlek sa du då? -43 svarar jag.
-Ja, då passar de i alla fall, om det blir några. 😉


Tillägg den 3/2: Piratkopiecrocsen hette "Miami" och de hade ingen krokodil på sig utan en… flodhäst! Alla passade oss i storlek. men… de luktar vedervärdigt! Någon stark parfymig plastig doft. Det går inte att tvätta bort. De luktar så starkt att det inte går att ha dem inomhus.

Dottern fick i alla fall en söt klänning med fjärilar på.

Publicerat den
Kategoriserat som Allmänt

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.