Crocs

crocs
Bilder från crocs.se och crocs.com
Jag tittade runt lite på hemsidorna när Helena En mammas dag skrev om Crocs i sin blogg. Jag har sett dem tidigare (man har väl inte kunnat undvika att höra talas om Foppa-tofflorna.) och provat ett par vid ett tillfälle. Men vi har inga …ännu. Jag blev lite sugen på att köpa till mig och barnen i vår. P♥ sa att han inte vill ha några!
(Fast jag tyckte att de som heter Off Road kunde passa honom 🙂

7 kommentarer

  1. Funderar på att köpa ett par men tror jag väntar tills den nya modellen mary jane finns i butik, den såg lite smalare och finare ut tyckte jag.
    //V

  2. Längtar tills Mary Jane`s modellen dyker upp i butikerna så att man kan få prova dem. Såg de vanliga i dag, ok jag provade ett par idag och det smärtade mig att ställa tillbaka dem i hyllan! Men snart så …

  3. >Jag kommer nog att köpa mig ett par, det tror jag.
    >Camilla: Du är inte ensam om att tycka de är fula 🙂 eller kanske ful-snygga?
    Jag tänkar oftast på bekvämt i första hand! särskilt då det gäller skor.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.