Lillen kan själv

I morse vaknade lillkillen själv. Steg upp själv utan gnäll. Gick och kissade på toaletten själv. Tog fram kläder och klädde sig helt själv. De var bara tröjan som kom bak och fram men annars gjorde han allt själv till och med strumporna. Kom ner till mig i köket och ville ha frukost med mig innan vi skulle gå till dagis, så det fick han lite.
De flesta mornar brukar jag få väcka honom och då är han oftast sur och vill inte alls varken kissa eller klä på sig… Idag gick allt som en dans. Snopen blev jag.
Tösen var tröttare, men det brukar oftast gå bra.
När jag hämtar på dagis berättar fröken samma sak typ, fast med ytterkläderna, när de skulle gå ut på förmiddagen. "När jag vände mig om stod han redan där klar med allt på sig! Bara ena vanten kvar. Jätteduktig att klä på sig!"
När jag kom för att hämta barnen på dagis var han inte lika snabb dock, utan ville bli jagad av mamma istället för att hjälpa till… Trötta mamma blev lite onödigt arg… När vi kom hem lekte barnen och jag kröp ner under täcket för att vila mig lite. Det är så mörkt när man kommer hem och så kallt nu med minusgrader ute och man känner sig ganska så hängig och deppig. Sedan tog jag i alla fall mig själv i kragen och åkte iväg till jympan. Det kan vara segt att komma dit. Men när man väl är där är det alltid jätteroligt! Idag var det kul och det gick bra att träna. Pigg instruktör med ösig musik. Musiken är viktig tycker jag. Det blir roligare att röra på sig då!
Snälla P♥ hade bakat pannkakor till jag kom hem. Varmt och gott!
Ikväll har jag sett det sista avsnittet av Världens modernaste land. Bra!
och så har jag gjort klart det sista och skrivit i fotoalbumen.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.