Hittat i gömmorna

Mamma hittade denna tidningen från 1984 när hon städade häromdagen. I denna 22 år gamla tidning kan man hittade både aktuella och fina saker och sådant som man tycker är hemskt fult…
Sy bokförlaget Semicväv kuddar av bandjalusigardin, volangkuddar,fina draperingar och ful soffa
De vävda kuddarna som syns på omslaget och bilen uppe till höger, känns helt okej. Effektfullt. På omslaget syns också en lampskärm. Det är ju inte vanligt nu med att sy lampskärmar precis. särskilt inte med frans (men det kommer kanske snart?) Bilden nere till vänster känns bara så typisk tidigt 80-tal med den veckade lampskärmen med snöre igenom och den runda foten. Korgsoffan, och inte minst de rosa volangkuddarna… Bilden nere till höger visar en elegant draperad gardinuppsättning. Inte så vanligt nu för tiden när det mest är skärm/panelgardiner som gäller. (Den turkoslila soffan är bara för mycket, inte snygg alls. vad gör den där?)

Publicerat den
Kategoriserat som Inredning

2 kommentarer

  1. Pssst! Bilden nere till vänster kan vara fotad hos min morsa. Fatta hur trendig hon var på 80-talet! Tyvärr stannade visst hennes värld där men kanske blir det retro att ha volang- o satinhem inom kort igen? Typ som 50-talskultet. Då kommer hennes hem vara inne. Ser jag fram emot det? Njaääääää….
    🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.