Sportsockor och funktionsmaterial

Ett par bra strumpor att ha när det är kallt ute, till mig och barnen. Ja, hela familjen förresten.
Jag har använt löparstrumpor som heter Falke (RU Running) jag har även använt Seger (Jag tror att det är de som heter Ultrathin blisterguard jag har.) när jag joggade endel tidigare, det var ett tag sedan nu. Sitter just och tittar runt på Segers hemsida och ser att det finns många bra strumpor där. Jag skulle vilja ha de som heter Fitness och så ett par Multi comfort med ull i (eller några liknade) när man ska vara ute och leka i snön. Lillen skulle få de strumporna som heter just Lillen! och så ett par till tösen med förstås.
Mössorna är också fina. Jag skulle behöva en som går ner lite över öronen, som till exempel Linz eller Lars.
Här har jag letat upp mera om Outlast och om Windstopper-materialen.

Barnen har ju fått så fina vindtäta fleece-jackor. Jag skulle gärna ha en själv också… Kanske från The North Face, Haglöfs, McKinley eller vad det nu kan finnas för några… Förresten en Haglöfs Tornado Q Jacket ser fin ut. Får väl ge mig ut och leta upp en sådan för att prova.


Tillägg den 11/3: Idag har jag varit och provat en Haglöf Tornado Jacket. Tjejmodellen var för kort. Tjejer fryser väl också om rumpan? så jag valde ut en killmodell i medium som passade mig bäst. har beställt den i rött.


Tillägg 17/3: Idag hämtade jag min windstopper-jacka. Den är så fin!

februari

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.