Lego och kläder…

Jag provade denna tröjan på lilleman, (gå in på Polarn o. Pyret  "dagis2-6" femte raden nerifrån i mitten.) men den var så smal i modellen, för tight, han passade inte i den. Den är söt i motivet annars tycker jag, som en stad, en bilbana. (lite 70-tals pyjamaskänsla över den.)
pop-stadpop-blommor
https://www.polarnopyret.se/
Dottern gillade den tröjan som såg ut som ett landskap med röda muddar, (sjunde raden uppifrån i mitten.) men den fanns inte inne i hennes storlek, och jag var som sagt inte så förtjust i modellen heller. Däremot var denna (åttonde raden uppifrån till höger.) den vita med blommor på, jättefin! (tyvärr blev det inte av att jag köpte den, det skulle jag ha gjort!) Så den tröjan som jag köpte till lillen det blev en marinblå med bilar (branbil, ambulans, polisbil) på. Sedan så har barnen nu fått varsin fleecejacka i funktionsmaterial som är vindtätt och vattenavvisande.
navy med bilarfunktionsfleece
Sedan så blev det lego också idag… kunde inte låta bli för jag hittade nämligen Byggare Bob med traktorn Grålle och en husvagn! Byggare Bob på film är poppis här hemma just nu också…
traktor och husvagn
Barnen äter äpple.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.