Söndag / cyklar / picknick

Söndag i punktform


Cyklade
Det händer ibland att jag cyklar till träningen. Dottern cyklade med mig i tisdags. Det var en jättefin dag. Vi var på ett dans-pass, Les Mills Dance.

Peg
Dottern och jag träffade Mia och hennes dotter för att ha picknick och se Peg Parnevik! Det var härligt väder och konserten var bra. Så mysigt att träffas!

Picknick
I måndags träffade jag Anna. Vi promenerade i naturreservatet och så åt vi av salladen som jag gjorde. Vädret har varit fint och varmt hela veckan tills det blev åska och regn i fredags.

Kylskåpet
Jag tog ut all mat och satte i kylväskor med isklampar. Och jag tog ut alla hyllor och diskade dem. Skönt att få det utrensat.

Fibr
En kollega tog med sig en provsmaksbox från Fibr. Vi provsmakar kolor och energibars som är glutenfria. De har kokossocker och björksocker som sötning. Var har precis börjat, till exempel var ”Jordgubbstårta” en god smak.

Stukad
Sonen stukade högerfoten i torsdags. Trampade snett på en sten i skogen. Vristen hade svullnat ganska mycket tills han var hemma igen, men nu kan han redan gå normalt men inte böja så mycket.

Skor
Idag har sonen fått ett par nya Adidas sneakers med iläggssulor från Aetrex. Dottern och jag har också den typen av sulor. Extra skönt att ha dem i platta sneakers.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.