Söndag / chokladskära / snötörel

Söndag i punktform


Snötörel
Chokladblomma/skära i den ena krukan och i den andra Snötörel diamond frost. Jag har inte haft snötörel tidigare. Jag köpte även några nya inomhus-växter på Plantagen igår. Fredskallor till sovrummet. Dvärgcissus och gullranka i allrummet. Det behövdes lite nytt. Min mamma har tagit hand om min pillerfikus och orkidé. Trekantseuforbia har klarat sig hemma liksom narrfikus. De andra växterna lämnade jag på jobbet under tiden jag var i Sydney.

Fika
Det har fikats en del i veckan. P gjorde en rabarberpaj. Jag har bakat Chocolate chip cookies som vi åt med vaniljglass. Idag åt vi jordgubbar. Jag har köpt nytt te med kamomill och timjan från Supertea. Köpte vaniljbullar också den dagen. 🙂 Vi var på landet i tisdags och dottern fick sin favoritmat farmors köttfärslimpa med potatis och brunsås. Efterrätten var blåbärspaj.

Golf
Sonen spelar golf på dagarna och jobbar på kvällarna. Han har spelat golf med sin mormor och med sin gymnasiekompis G. Roligt! Han verkar gå in för golfen och jobbar för att sänka sitt handicap just nu. Fint att morfars klubbor kommer till användning.

Valdag
Vi tog en promenad bort till vallokalen idag på morgonen. Det var solsken och uppehåll, annars har det regnat en hel del. När jag får röstkortet så läser jag på och sätter mig in i politiken och jag gör val-kompasser. Jag röstar i alla val jag får och jag röstar aldrig blankt.

Veckan
Dottern är tillbaka på sitt jobb som hon var tjänstledig ifrån, men hennes tjänst är annorlunda nu. Hoppas att hon ska kommit in i det snart. Jag är tillbaka på mitt jobb och där är det sig likt. Jag har fått en ny jobbarkompis på min avdelning och det funkar bra.

Helgen
Nationaldagen var på en torsdag i år och jag tog ledigt på fredagen. Det har varit en lång välbehövlig helg. Besök hos frissan och lite shopping. Äntligen lite träning igen! Jag började med Dance igår och det kändes bra så nu kör jag på som vanligt igen. Dottern ska följa med mig idag. Det var längesedan vi var på pass tillsammans, så det ska bli kul att ha henne med igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.