Nya sängar från Ikea

Hornnes, Vågstranda, Espevär.

Vi åkte till Ikea i fredags. Det blev nya sängar till oss. (Det var 12 år sedan vi köpte sängar.) Så nu mera sover vi mjukare och bättre på pocketresårmadrass. Vi var på en sängutprovning och fick hjälp med att välja rätt. Det blev madrassbotten Espevär, pocketresårmadrass Vågstranda, bäddmadrass Hornnes. ”Ett 3 cm tjockt lager latex ger goda tryckavlastande egenskaper som får din kropp att slappna av ordentligt. Latexkonstruktionen ger ventilation och ett behagligt sovklimat.” Jag upplever den som svalare och mjukare. Precis vad vi behövde.
Tillägg 6/6: De låga kuddarna Vildkorn och Skogsfräken från Ikea var sköna.
Ett tips på lakan är Borås Cotton Superior Kuvertsytt i 100% egyptisk bomull Percale Trådtäthet: 230 TC

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.