Dotterns nya rum på källarplan

Foto: Nilla Tankebubblor.

Här sover dottern nu. Sonen tog sin 140-säng (köpt hösten 2021) med sig till studentlägenheten. Dottern fick en ny 140-säng från Ikea (Skotterud med bäddmadrass Tustna och beige sänggavel Rykkinn och sängkjol Mosterhamn. Påslakanen i beige paisley-mönster heter Jättevallmo.) På väggen finns bilder som hon har fotograferat i Australien med undervattenskamera.

Nu visade det sig att sonen är hemma för att sommarjobba. Han får sova i dotterns gamla rum uppe. Allt går att lösa. Nu är vi i den fasen att barnen flyttar hemifrån men kommer hem och ”mellanlandar”. Här finns det alltid plats för dem. ❤️

Publicerat den
Kategoriserat som Hemma

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.