Sydney / shopping / Running Bare

Lite shopping i Sydney.
Souvenirer.

Några souvenirer, minnen, med hem från Sydney. Vad vi fick plats med i resväskorna. Raringen fick shorts från RipCurl. Och en T-shirt som vi köpte i Manly. Vi köpte även badlakan i Manly. Sonen fick en T-shirt från Quicksilver. Dottern fick ett par grå ribbade leggings från RunningBare och jag fick likadana i svart. Body Lotion från BondiWash var självklart. Diverse nyckelringar och kylskåpsmagneter som vi hittade på Operahuset och på Paddys market.

Paddy’s Markets Haymarket.
Paddy’s utsida och insida. Chinatown. Queen Victoria building.

Den 8 maj besökte vi Operahuset och innan det strosade vi runt i affärer. Vår lokala butik i Bondi var Woolworths metro. Där var vi nästan varje dag och köpte mat. Vi har haft mysiga veckor! Vilken fantastisk resa. Maj i bloggen har blivit fylld med bilder från Sydney.

Woolies. Åka buss. Bondi Wash. Nya leggings.
Manly badlakan på Manly Beach.
Dottern fick också ett nytt badlakan 🙂

1 kommentar

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.