Fem en fredag / roliga frågor / djur

Bild från SVT Prakttragopan.

Fem en fredag v.15 roliga frågor

 1. Vad kommer spela mest roll när du blir 80?
  Att ha vänner! Att ha vårdat sina vänskaper med gamla vänner. Och även att fortsätta med att skaffa nya vänskaper hela livet. Att aldrig sluta vara nyfiken! Jag vill fortsätta läsa och lära mig nya saker. Jag ska inte tänka att jag är för gammal för att lära mig någonting nytt. (Jag hoppas att jag slipper att ångra saker. Läs här i MåBra.) Min mamma är 80 år och hon är min förebild ❤️
 2. Har du lånat eller tagit något du sen aldrig lämnat tillbaka?
  Nej inte som jag kommer på just nu, men det har säkert hänt.
 3. Fixar du saker själv, eller låter du någon annan fixa åt dig?
  Både och. Frågor du min man så ber jag andra, honom, att fixa saker. När det gäller att rensa avloppet så är det jag som gör det. Jag fixar gärna saker själv också.
 4. Vad var din favoritleksak som barn?
  Lego och så Fisher Price sakerna: huset, skolan, bondgården, båten, flygplatsen. Inga dockor men många kramdjur.
 5. Vilket är det konstigaste djuret?
  Jag har tittat på Världens natur Planet Earth på SVT. I del 3 öken handlar det om en fläckig lövsalsfågel i Australien och i del 5 skog finns det en prakt-tragopan från Kina. Jag skrattade högt för mig själv när jag såg dessa roliga fåglar 🙂 Speaker-rösten gör också sitt till. Det finns så många konstiga djur, i del 1 kust får man se änglavinge som är hungrig!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.