Nya Zeeland / Queenstown / forsränning

Foto: Nilla Tankebubblor. Dottern på resa i Nya Zeeland.
Otroligt vackert landskap. Nya Zeeland Sydön.
Skippers Canyon. Shotover River.
Forsränning. White water rafting.
Hiking och Luge.

Vilket äventyr! Vilket otroligt vackert landskap! Här kommer fler bilder från resan till Nya Zeeland. För att ta sig till starten på denna forsränning fick de åka buss längs en farlig smal väg med väldigt branta fall. Sedan blev det en rolig färd längs Shotover River. Paddla genom 3-5 forsar omgivna av fantastiskt bergslandskap. (Det är ganska lågt vattenstånd så här års.) Vidare har det varit ute på en ca fyra timmar lång hike och så har de provat att köra Luge (part go kart, part toboggan) ungefär som rodel. Tänk så mycket hon får se och uppleva där på andra sidan jordklotet!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.