Fem en fredag / situationer

Foto: Nilla Tankebubblor 2020.

Fem en fredag v.13 situationer

 1. En vän är i närheten och vill komma förbi. Hur lång tid behöver du innan du skulle kunna öppna dörren?
  Det går fort. Jag kanske byter om från myskläder till något anständigare och röjer undan lite i hallen och köket. Vänner får ta det som det är. Det jag funderar på mest är nog om jag har någonting ätbart att bjuda på.
 2. Du hittar något på marken som ser tappat ut, vad gör du?
  Det beror ju helt på vad det är. Vissa saker kanske man inte ens vill vidröra (om de är farliga eller om de är något som ska undersökas för fingeravtryck.) Men en tappad vante kanske jag hänger upp någonstans. Är det en mobiltelefon kunde jag kolla om det finns en ICE inskriven som jag kan ringa upp.
 3. Du vaknar plötsligt av att du står på en scen, med publik som väntar. Vad gör du?
  Det skulle inte kännas jätteobekvämt men inte heller bra, jag vill helst ha fått tid att förbereda mig. Ska jag sjunga, dansa, köra stand-up eller kanske hålla ett föredrag? 🙂
 4. Ute på stan ser du en bit bort hur några försäljare vill sälja in något till förbipasserande. Vad gör du?
  ”Kollar vilken väg jag kan gå för att undvika dem. Om det inte är möjligt försöker jag se upptagen ut och i tredje hand stålsätter jag mig för att säga nej tack.” så här skriver elisamatilda …och jag kan bara håll med.
 5. På middag blir du serverad något du absolut inte tycker om. Hur reagerar du?
  Jag skulle nog kunna tacka nej eller låta bli att äta upp. Det är så vanligt nu för tiden att folk har allergier eller följer olika kostplaner så det känns inte så konstigt längre.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.